Triple Z: Zelfstandig Zonder Zorgen

Onze speciale dienstverlening voor ZZP’ers die zich zeer bewust zijn van het ondernemerschap en de verantwoordelijkheden die daarbij horen. Maar die ook ondersteund willen worden bij zaken die veel tijd en energie kosten en niet behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Je wilt een uitgebreid netwerk van ZZP’ers?

Triple Z biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan bijeenkomsten met collega ZZP’ers om kennis, ervaring en contacten te delen. Op deze manier ben je niet langer die zelfstandig ondernemer die het gevoel kan hebben er alleen voor te staan. Samen een mooie ontwikkeling doormaken en jouw talenten en netwerk gereed te maken voor de toekomst.

Je wilt een nieuwe opdracht?

Je hebt een opdracht en maakt je op dit moment geen zorgen over een nieuwe opdracht. Maar, dan komt dat onvermijdelijke moment dat de opdrachtgever de opdracht gaat beëindigen en je weer op zoek moet naar een nieuwe opdracht. Nou kun je natuurlijk zelf contacten aanboren met de vele detacheringbureaus, social media en collega ZZP’ers. Je kan het jezelf ook makkelijk maken en je aansluiten bij het netwerk van Triple Z, zodat je direct op de hoogte wordt gesteld van nieuwe opdrachten die bij jou passen. Wij stellen je voor bij de opdrachtgever en regelen alle administratieve rompslomp, waardoor overbodige energie in acquisitie tot het verleden gaat behoren.

Je wilt het beste tarief en snelle betaling?

Als ZZP’er wil je geen gedoe over tarieven, marges, verlengingen van de opdracht en betaling van jouw facturen. Triple Z hanteert vaste procentuele marges die tijdens de looptijd van de opdracht en de verlengingen die daarop volgen duidelijkheid geven. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Daarnaast betalen wij supersnel jouw factuur, omdat we jouw belang voorop stellen. Na afloop van de gewerkte maand, staat het geld binnen 5 werkdagen op jouw rekening. Tenslotte kun je gebruik maken van onze winstdelingsregeling als je een kandidaat en/of opdracht aanlevert die leidt tot een succesvolle plaatsing, zodat je extra omzet en winst kunt maken door contacten te delen.

Je wilt een training, cursus of workshop?

Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk om ook in de toekomst van toegevoegde waarde te blijven voor opdrachtgevers. Daarom ondersteunt Triple Z haar netwerk van ZZP’ers met de organisatie van trainingen, cursussen of workshops die jouw ontwikkeling blijft bevorderen. Aangezien kosten voor een ondernemende ZZP’er belangrijk is, is ons uitgangspunt om jouw ontwikkeling tegen zo laag mogelijke kosten te laten plaatsvinden door de inzet van kennis en ervaring uit ons eigen netwerk.

Je wilt lid worden van Triple Z?

Als je wilt profiteren van alle voordelen van Triple Z, dan ben je van harte welkom bij ons netwerk van ZZP’ers. Neem vandaag nog contact op met ons team en laat je geheel vrijblijvend informeren over een uniek initiatief van Mast Nederland.

Meer weten over Triple Z? Neem dan vandaag nog contact op met ons op!

Contact