Stefano Elias

Stefano is momenteel ingezet als interim manager participatie & activatie bij de gemeente Uden.

icon-phone   06 – 42 49 04 93

icon-mail   stefano@mastnederland.nl

icon-globle   www.mastnederland.nl

 

 

 

Manfred de Grooth

Manfred is beschikbaar voor het mee helpen oplossen van uw flex vraagstuk of jou te helpen aan een nieuwe klus of baan.

icon-phone   06 – 14 38 98 77

icon-mail   manfred@mastnederland.nl

icon-globle   www.mastnederland.nl

 

Meer over Mast Nederland

Wij zijn een jong en creatief bedrijf dat in 2010 is gestart met de ambitie een fundamentele bijdrage te leveren aan de sociale zekerheidssector. In een tijd waar contracten met veel (detacherings)bureaus werden beëindigd door enorme bezuinigingen op flexibel personeel, hadden wij de tomeloze energie een bijdrage te leveren aan de oplossingen voor de vele problemen waar de sector mee te maken zou krijgen op personeelsgebied.

Mast Nederland heeft zich ontwikkeld tot een professioneel adviesbureau die alle dienstverlening kan leveren om nieuwe medewerkers te werven, talenten te ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden kan bieden aan mensen die de horizon willen verbreden. De vraag achter de vraag staat bij ons altijd centraal als we met klanten in gesprek gaan. We zijn op zoek naar de context van de vraag om een dienstverlening te leveren, zodat we van echte toegevoegde waarde kunnen zijn bij de oplossingen die we adviseren.

Ons team spreekt de taal van de mensen waarmee we de verbinding leggen. We weten wat er speelt binnen de sociale zekerheid, omdat we er zelf jaren in werkzaam zijn geweest en goed op de hoogte blijven door de vele gesprekken die we voeren met mensen uit ons uitgebreide netwerk van contacten. Bij ieder persoonlijk contact hebben we het doel om een echte verbinding te maken, de persoonlijke connectie te maken en van toegevoegde waarde te zijn bij de oplossingen die we aanreiken.

Wij voelen ons als een vis in het water als we de talenten die we aan ons hebben verbonden mogen ontwikkelen en mensen zien groeien in de rol die ze hebben bij een opdrachtgever. Met al onze creativiteit zijn we continu op zoek naar vernieuwende concepten om een bijdrage te mogen leveren aan de uitdagingen waar klanten voor staan. Door de unieke combinatie om zowel talenten als vernieuwende concepten te blijven ontwikkelen, willen we een duurzame relatie opbouwen met de mensen die graag met ons willen samenwerken.

©2021 Mast Nederland ·