Detachering

Ben je op zoek naar een nieuwe vacature en wil je op flexibele basis aan de slag. Dan is detacheren echt iets voor jou. Je krijgt een dienstverband bij ons en gaat werken bij een van de vele gemeenten waarmee we samenwerken. Klanten hebben met detacheren de gelegenheid om flexibel gebruik te maken van de talenten die we in huis hebben. De unieke combinatie van flexibiliteit en talenten.

Assessment

Wil je inzicht in de gedragsvoorkeuren, drijfveren en talenten van een medewerker? Dan biedt een assessment uitkomst. Op basis van een uitgebreid onderzoek wordt inzicht verkregen in de ontwikkelmogelijkheden om tot een passende baan te komen. Klanten hebben met ons assessment de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de mogelijkheden om cliënten met een uitkering op (korte) termijn te laten uitstromen naar een (betaalde) baan. Wij hebben dus 2 assessments in huis met 1 uitkomst: nieuwe kansen voor de toekomst.

Training

Communicatieve- en sociale vaardigheden zijn essentieel om succesvol te zijn in de omgeving waarin je werkt. Daarom bieden wij trainingen aan bij, voor en met de klant om medewerkers te trainen op competenties. Zo kunnen medewerkers in de (nieuwe) functie succesvol zijn en blijven. Trainingen om kennis te verbreden of verdiepen bieden wij aan bij nieuwe ontwikkelingen in de sector. In overleg met de klant maken wij een maatwerktraining, zodat deze exact aansluit op de (toekomstige) behoefte.

 

Coaching

Even afstand willen nemen van de dagelijkse omgeving door een goed gesprek met een coach is een behoefte die we vaak ontmoeten. Wij bieden graag de jarenlange persoonlijke kennis en ervaring van onze coaches aan om een spiegel voor te houden voor de vele uitdagingen waar we dagelijks voor staan. Persoonlijke aandacht en ontwikkeling staat centraal bij onze aanpak, zodat je weer met energie en ambitie de uitdagingen aankan.

Outplacement

Je hebt het (al langer) niet meer naar je zin bij jouw huidige werkgever. Of jouw werkgever neemt het initiatief dat het beter is om je te gaan oriënteren naar een baan buiten de organisatie. Vaak gaat zo’n besluit gepaard met de nodige emoties en rouwverwerking. Door middel van outplacement bestaat de mogelijkheid om naast de emoties en rouwverwerking een nieuwe baan te verkrijgen buiten de organisatie, zodat je weer een nieuwe en frisse start kunt maken.

Projecten

De uitdagingen van de organisatie kunnen zeer divers en complex zijn, waardoor de opzet van een project de enige oplossing kan bieden. Wij kunnen de organisatie ondersteunen met ons adviesprogramma door een goede analyse te maken van de (context) van de uitdagingen en een passend advies te geven. Daarna kunnen onze ervaren projectmanagers het project voor u uitvoeren, zodat uw organisatie weer toekomstbestendig is. Indien gewenst zetten wij onze huidige vormen van dienstverlening in of ontwikkelen we op verzoek een maatwerkoplossing. Alles is mogelijk.