ZZP en Overheid

Ben je op zoek naar een nieuwe opdracht als interim professional binnen de overheid? Wil je als freelancer met een club werken met aandacht voor jou als ZZPer en houd je van snelle betaling? Meer dan welkom bij Mast Nederland!

Ben je benieuwd naar welke aanvragen wij nu open hebben staan voor interim collega’s? Kijk dan op onze pagina met ZZP aanvragen en schrijf je in op een vacature die je aanspreekt.

Kijk hierbij goed naar de gestelde eisen (verplicht) en wensen (hiermee kom je hoger in de ranking) en neem dit mee in je CV en (inhoudelijke) motivatiebrief.

Assessment

Wil je inzicht in jouw gedragsvoorkeuren, drijfveren en talenten (of die van jouw team)? Dan biedt een assessment uitkomst. Op basis van een uitgebreid onderzoek wordt inzicht verkregen in de ontwikkel mogelijkheden om tot een vervolgstap te komen.

Werk je als klantmanager: we hebben ook een assessment voor jouw cliënten in de aanbieding: Je hebt met dit assessment de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de mogelijkheden om cliënten met een uitkering te laten uitstromen naar een (betaalde) baan.

Wij hebben dus 2 assessments in huis met 1 uitkomst: nieuwe kansen voor de toekomst.

Training

Communicatieve- en sociale vaardigheden zijn essentieel om succesvol te zijn in de omgeving waarin je werkt. Daarom bieden wij trainingen aan bij, voor en met jou (en je collega’s) om jullie te trainen op competenties. Zo kunnen jij en je collega’s in jullie (nieuwe) functie succesvol zijn en blijven.

Trainingen om kennis te verbreden of verdiepen kunnen wij op aanvraag leveren, puttend uit ons netwerk van professionals / trainers.

In overleg met de klant maken wij een maatwerktraining, zodat deze exact aansluit op de (toekomstige) behoefte.

 

Coaching

Even afstand willen nemen van de dagelijkse omgeving door een goed gesprek met een coach is een behoefte die we vaak ontmoeten. Wij bieden graag de jarenlange persoonlijke kennis en ervaring van onze coaches aan om een spiegel voor te houden voor de vele uitdagingen waar we dagelijks voor staan. Persoonlijke aandacht en ontwikkeling staat centraal bij onze aanpak, zodat je weer met energie en ambitie de uitdagingen aankan.

Jouw vervolgopdracht

Als interim professional wil je je richten op de inhoud. Wij blijven in contact met jou tijdens je huidige klus en gaan voor jou op zoek naar een nieuwe opdracht als jouw huidige opdracht bijna ten einde is. Hierdoor kan jij je blijven focussen op de kwaliteit van jouw inzet en houdt je toch alle mogelijkheden open voor de periode er na. Een Win-Win situatie.

Van een dienstverband naar ZZP

Ben je een ervaren professional met ruime ervaring binnen de overheid en wil je de stap maken naar zelfstandig ondernemerschap middels een ZZP constructie? Welkom bij Mast Nederland! Wij kunnen je de informatie en ondersteuning bieden om deze stap te maken. Hierbij is een eerste opdracht het uitgangspunt. Kijk hiervoor op onze vacatures pagina en schrijf je in op een vacature die je aanspreekt.